Home/Frits Verhees
Frits Verhees

Over Frits Verhees

Frits Verhees

Consultant
+31 (0)6 218 327 42 Connect op LinkedIn
Frits richt zich op het ontwikkelen van integrale oplossingen voor complexe opgaven in de werkvelden infrastructuur en ruimte. In het bijzonder ligt zijn expertise bij Publiek-private samenwerking (PPS) en Assetmanagement. In de rol van project- en procesmanager legt hij de verbinding tussen de (klant)vraag, organisatie van het project, de taken en werkwijzen van teams van professionals van divers pluimage en de samenwerking met private en publieke partners. Frits heeft bij publieke en private organisaties gewerkt en kent beide perspectieven.
Als (interim) manager stuurt hij op de ontwikkeling van de teams, de positie van deze teams in het gehele bedrijfsproces en de medewerker/professional in de organisatie. Als honorair docent aan de Rijksuniversiteit Groningen geeft hij colleges op het gebied van Publiek-Private Samenwerking, project- en procesmanagement en beheer van infrastructuur. Ook verricht hij onderzoek en publiceert daar frequent over.
Frits is open, nieuwsgierig en toegankelijk. Hij is weet vlot en grondig door te dringen tot de kern van inhoudelijke en organisatorische vraagstukken. Hij kan project- en lijnteams naar een hoger plan brengen, binden en leiden. Daarbij is hij geïnteresseerd in de mensen, als professionals en als teamleden.

AT Osbor­ne betrok­ken bij imple­men­ta­tie Goederenvervoercorridors

2021-01-18T14:01:19+01:003 december 2018|

Rijk en regio’s maakten onlangs afspraken om mensen sneller van A naar B te krijgen. Met grote investeringen in wegen, spoor en vaarwegen, willen minister Van Nieuwenhuizen, staatssecretaris Van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat en betrokken provincies de bereikbaarheid verbeteren. Zo wordt bijvoorbeeld extra geld uitgetrokken voor de aanpak van grote knelpunten op de Nederlandse wegen. Maar er wordt ook geïnvesteerd in het goederenvervoer per weg, water en spoor.

Ga naar de bovenkant