Home/Jan-Floor Troost-Oppelaar
Jan-Floor Troost-Oppelaar

Over Jan-Floor Troost-Oppelaar

Jan-Floor Troost-Oppelaar

Consultant
+31 (0)6 553 648 76 Connect op LinkedIn
Jan-Floor is senior projectmanager en consultant Infrastructuur en Mobiliteit. Hij richt zicht op de verschillende aspecten van de project- en contractbeheersing, bij voorkeur in integrale samenhang. Jan-Floor is ook actief als trainer en opleider. Hij kenmerkt zich door zijn enthousiasme in combinatie met een doelgerichte en coöperatieve, maar ook vasthoudende opstelling. Jan-Floor is in staat om op uiteenlopende niveaus, van bestuurskamer tot werkvloer, effectief en met gezag te opereren.
In zijn werk bundelt hij feiten, ervaringen en meningen tot bruikbare conclusies en aanbevelingen. Opdrachtgevers waarderen zijn inbreng vanwege de verbindingen die ontstaan door het geven van perspectief en inzicht. Als teamleider hanteert hij een resultaatgerichte stijl die aansluit bij de competenties van de teamleden. Door te sturen op dwarsverbanden versterkt hij interne en externe relaties van teamleden.
Recent ondersteunde hij de gemeente Amsterdam als coördinerend Manager Projectbeheersing bij de implementatie van het IPM-model. Ook was hij Manager Projectbeheersing van het project De Entree, een groot investeringsproject rondom Amsterdam Centraal Station waarin tramsporen, fietsenstallingen en openbare ruimte heraangelegd gaan worden. Als plaatsvervangend contractmanager verzorgde hij de secundaire inkoop voor het versterking van de Dijk Enkhuizen-Lelystad.
Ga naar de bovenkant