Jeroen de Jongh

Consultant
+31 (0)6 553 648 93 Con­nect op LinkedIn

Jeroen is manager en consultant voor het duurzaam ontwikkelen en exploiteren van huisvesting en vastgoed in alle sectoren. Zijn focus ligt op het ontwikkelen van programma’s van (duurzame) eisen en het vertalen van deze eisen in kosten en contractuele voorwaarden voor ontwerpende en uitvoerende partijen. Daarnaast beheerst hij projecten tijdens uitwerking van ontwerp en uitvoering aan de hand van deze contractuele voorwaarden. Vanwege zijn installatietechnische achtergrond hebben technische contractuele eisen van ontwerp tot en met ingebruikname zijn speciale aandacht.
Als lid van de klankbordgroepen heeft hij in 2008 de Dutch Green Building Council (DGBC) geadviseerd bij de ontwikkeling van de Nederlandse versie van de Breeam-norm. Deze norm maakt de duurzame (waaronder de energie) prestatie van gebouwen meetbaar. Inmiddels is Jeroen certified BREEAM-NL assessor voor Nieuwbouw en Sloop Ook heeft Jeroen ervaring met kwaliteitsborging vanaf eis tot en met oplevering in geïntegreerde contracten (zoals UAV-GC).
Jeroen is gewend te communiceren met verschillende stakeholders bij opdrachtgevers en opdrachtnemers. Hij is gewend projectdoelen via processen te verbinden met partijen en personen. Op het juiste moment zet hij zijn kennis in om besluitvorming van opdrachtgevers te faciliteren. Voor hem staat een resultaat waar alle stakeholders trots op kunnen zijn voorop.