Home/Joost Rengers
Joost Rengers

Over Joost Rengers

Joost Rengers

Managing Consultant
+31 (0)6 212 341 34 Connect op LinkedIn
Joost is binnen AT Osborne verantwoordelijk voor het focusgebied Duurzame Leefomgeving. Hij is daarnaast consultant/projectmanager voor vraagstukken rondom watermanagement, de kwaliteit van de leefomgeving en integrale vraagstukken als omgevingsvisies. De opgaven waar Joost graag het verschil maakt, gaan over visie/beleidsontwikkeling, de inrichting van governance en samenwerking binnen – en tussen organisaties.
Kenmerkend in de aanpak van Joost is de analyse, pragmatisme in het zoeken naar oplossingen, oog voor de mens, collectiviteit in ambitie en de wil om het verschil te maken. Joost heeft een uitgebreid portfolio aan werkervaring in de publieke sector. Hij werkt en werkte voor gemeenten, provincies, waterschappen en het Rijk. Hij kent de werkvloer, de directieverdieping, de bestuurskamer en de raadszaal. Programma’s, projecten en beleid vormen de rode draad in zijn professionele loopbaan.
Inmiddels werkt Joost meer dan 10 jaar bij AT Osborne, waarvan een aantal jaren als managing consultant voor de marktgroep water. Voor AT Osborne werkte Joost ruim 7 jaar bij verschillende onderdelen van advies- en ingenieursbureau ARCADIS.

Waterkwa­li­teit

2020-11-26T19:29:23+01:006 juli 2000|

Het behoeft geen betoog: water is van levensbelang. Grondwater vormt in Nederland een groot deel van de drinkwatervoorziening. Daarnaast speelt het een belangrijke rol in de voedselproductie. Oppervlakte- ...

Biodiver­si­teit

2020-11-26T19:30:50+01:005 juni 2000|

Verschil moet er zijn. Dat geldt zeker voor de natuur. Biodiversiteit -de verscheidenheid aan dieren, planten en insecten- is van essentieel belang voor ons voortbestaan.

Ga naar de bovenkant