Home/Judith Steltman
Judith Steltman

Over Judith Steltman

Judith Steltman

Marketing & Communicatie
+31 (0)6 215 177 68 Connect op LinkedIn
Judith heeft jarenlange ervaring als (online) communicatieadviseur bij de overheid en kan als geen ander het verhaal van de organisatie naar de buitenwereld vertalen. Zij wordt enthousiast van de bevlogen verhalen van haar collega’s en deelt de pareltjes graag in een pakkende tekst.
Begrijpelijke taal, duidelijke teksten en aantrekkelijke content. Dat is wat je van haar kunt verwachten. Judith denkt mee in het hele proces; van strategie en een creatief idee, tot een concreet eindresultaat. Voor elk vraagstuk is een creatieve oplossing te bedenken.

Rede­lij­ke gren­zen aan heraanbesteding

2020-07-06T15:25:11+01:008 november 2018|

Het risico van heraanbesteding is dat de aanbesteder gaat ‘leuren’ met een opdracht. In dit verband is de vraag gerezen of het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) haar eerder aanbestede architectenovereenkomst mocht heraanbesteden, nadat zij de overeenkomst had opgezegd én de architect de overeengekomen schadevergoeding had betaald. De architect in kwestie meende dat de heraanbestede opdracht nagenoeg gelijk was aan de eerdere opdracht. Daarmee handelde het UMCG volgens hem in strijd met de Aanbestedingswet 2012. Het UMCG had de opdracht namelijk eerst wezenlijk moeten wijzigen. Hierop wendde de architect zich tot de rechter én de Commissie van Aanbestedingsexperts (CvAe).

Ga naar de bovenkant