Home/Matté Egging
Matté Egging

Over Matté Egging

Matté Egging

Consultant
+31 (0)6 506 933 16 Connect op LinkedIn
Matté is als adviseur Gebiedsontwikkeling en Water actief in projecten die tot een duurzaam gebruik van de ruimte komen. Daarnaast is hij trekker van het thema Klimaatadaptatie. Vanuit een ruimtelijk-inhoudelijk brede kennis en interesse werkt hij aan het verbinden van uiteenlopende vakgebieden. Met behulp van een kritische blik zoekt en benoemt hij verbeterpunten in (project)organisaties en hun werkwijzen, waarbij hij energie krijgt van het doorvoeren van deze verbeteringen. Zijn werkwijze kenmerkt zich door de mens in en om het project altijd centraal te stellen.
Matté is door zijn analyserend vermogen in staat zich snel te verdiepen in nieuwe onderwerpen en structuur te doorzien en aan te brengen. Door zijn werkzaamheden bij en voor uiteenlopende (semi-)overheden is hij sensitief voor politiek-bestuurlijke belangen en complexiteit. Matté heeft onder meer projecten uitgevoerd voor of namens Rijkswaterstaat, ministerie IenM, ProRail, provincie Overijssel en gemeente Zaanstad. Op dit moment is hij o.a. actief namens LTO binnen Natura2000-project Springendal – Dal van de Mosbeek als projectbeheerser en verantwoordelijke voor de planologische borging van natuurherstelmaatregelen.

Ver­plaats je in het belang van alle partijen

2020-07-06T15:38:15+01:004 oktober 2018|

Matté Egging werkte in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat namens AT Osborne aan een handreiking voor de stresstest Ruimtelijke Adaptatie. Gemeenten, waterschappen, inwoners en andere geïnteresseerden zien daarmee in één oogopslag hoe kwetsbaar hun woonplaats is voor de gevolgen van klimaatverandering.

Ga naar de bovenkant