Home/Mike Tournoij
Mike Tournoij

Over Mike Tournoij

Mike Tournoij

Consultant
+31 (0)6 10 08 19 46 Connect op LinkedIn
Mike werkt als adviseur Strategy & Finance binnen de gezondheidszorg.
Door zijn werkervaring op financiële en strategische posities in verschillende (topklinische) ziekenhuizen, is Mike snel in staat om de organisatiecontext van de zorginstelling te doorgronden. Zijn uitgebreide zorglogistieke kennis helpt Mike om de impact van strategische en financiële keuzes op het primaire proces in te zien. Zodoende is hij goed in staat om vraagstukken integraal aan te pakken en partijen met elkaar te verbinden.
Door zijn gedegen en gedreven aanpak, waarin hij kwalitatieve met kwantitatieve methoden op verfrissende wijze combineert, creëert Mike concrete inzichten, waarmee complexe strategische vraagstukken en besluitvormingsprocessen worden vereenvoudigd.

Ter­rein­voor­zie­nin­gen betaal­baar houden

2021-01-18T13:02:13+01:0014 juli 2020|

We zien dat wonen op een terrein de laatste jaren steeds meer in de belangstelling staat bij bewoners en hun verwanten. Terreinen bieden beschutting en een veilige woonomgeving voor de bewoners. Daarnaast zijn er allerlei voorzieningen aanwezig die buiten de terreinen vaak niet aanwezig zijn. Denk daarbij aan een zwembad, winkel, dierenweide en andere recreatieve voorzieningen. Ook kunnen bewoners zelfstandig en veilig naar buiten.

Ga naar de bovenkant