Home/Misa Dzoljic
Misa Dzoljic

Over Misa Dzoljic

Misa Dzoljic

Raad van Commissarissen
Lid Raad van Commissarissen en voorzitter Raad van Advies Gezondheidszorg
Prof. dr. Misa Džoljic is een academicus met bewezen managementervaring in een academische omgeving. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van onderwijs en onderzoek en is de auteur van een groot aantal artikelen in vooraanstaande wetenschappelijke tijdschriften. Misa Džoljic is een gedreven bestuurder die de positie vervult van Rector Magnificus aan de Nyenrode Business Universiteit.
Voorafgaand aan deze positie was Misa lid van de Raad van Bestuur van het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam en vicedecaan van de Medische Faculteit van de Universiteit van Amsterdam. Van 1999 tot 2006 was hij lid van het managementteam en vervolgens hoofd van de afdeling Anesthesiologie en hoogleraar Anesthesiologie aan het AMC, Universiteit van Amsterdam. Eind jaren negentig was Misa werkzaam bij KPMG Management Consulting in Utrecht met Verandermanagement, Organisatieontwikkeling en Operations Management in ziekenhuizen als zijn interessegebieden.
Misa studeerde geneeskunde met specialisatie anesthesiologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij promoveerde op deze specialisatie aan de UvA en heeft een MBA van Nyenrode en de Simon School of Business Administration in Rochester (NY) USA.
Ga naar de bovenkant