Inhousemiddag – donderdag 23 november

Ben jij masterstudent of recent afgestudeerd en oriënteer je je nu op de volgende stap in jouw carrière? Heb je er weleens aan gedacht om aan de slag te gaan als consultant? Tijdens de AT Osborne Inhousemiddag, op donderdag 23 november, vertellen we je graag wat dat inhoudt. Meld je nu onderaan deze pagina aan, of lees nog even verder. Aanmelden kan tot en met 13 november. 

Je neemt laagdrempelig een kijkje in onze keuken en wij vertellen je alles over het werk van een consultant. Je maakt op een interactieve manier kennis met de collega’s en ons werk: spraakmakende – en complexe projecten met impact op de maatschappij.

Voor wie?

Moet je nog afstuderen, zoek je naast je studie een een toffe baan als werkstudent, of ben je al afgestudeerd en vind je het leuk om bijvoorbeeld te werken aan de bouw van een nieuw ziekenhuis, duurzaamheidsambities van een gemeente of de realisatie van een groot infrastructureel project? Bij ons zijn er veel mogelijkheden. Onze focus ligt daarbij op een duurzame leefomgeving (inclusief juridische vraagstukken), een gezonde samenleving en huisvesting en een toekomstbestendige infrastructuur.

Xynthia van den Oetelaar deed in het voorjaar mee aan een event van AT Osborne. Inmiddels is ze consultant voor Gezonde Samenleving: “Als afstudeerder vond ik het zelf nogal abstract wat voor werkzaamheden een consultant verricht en wat voor bedrijf AT Osborne nou eigenlijk is, maar beide vragen waren beantwoord na mijn deelname aan de Business Course. Het is een uitgelezen kans om te ontdekken of jouw interesses en karakter matchen bij de focusgebieden en mensen van AT Osborne. Ik werk nu een maand bij AT Osborne en een evenement van AT Osborne is een zeer goede reflectie van wat je kunt verwachten als je als junior consultant aan de slag gaat bij AT Osborne!”

Programma

AT Osborne heeft, naast het hoofdkantoor in Baarn, ook een satellietlocatie (bijkantoor) in Utrecht. Op ongeveer 5 minuten van het station, dus goed bereikbaar. Je bent die middag van harte welkom bij Spaces House Modernes, Lange Viestraat 2b, in Utrecht! Eventuele reiskosten worden vergoed, als deze buiten je abonnement vallen.

De inhousemiddag start om 13.00 uur. Om 13.30 uur is er een presentatie over ons bureau. We vertellen je dan ook meer over de mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld in ons Young Osborne Professional (YOP-)Programma, hét ontwikkelprogramma van AT Osborne. Daarna ga je echt aan de slag, in een rollenspel. En je kunt je vastbijten in onze Project Recovery Escape Game. Lukt het jou en je team om een vastgelopen project weer vlot te trekken?

Vanaf 17.00 tot 18.00 uur heb je alle ruimte om verder kennis te maken met de collega’s, tijdens de afsluitende borrel.

Kortom: een leuke middag, waarin je, samen met de andere deelnemers, meer leert over ons bureau en ons werk. Wil jij dat niet missen? Meld je dan nu aan!

Kun je er de 23e niet bij zijn, maar wil je wel kennismaken? Daar maken we graag tijd voor. Plan vrijblijvend een koffiemomentje in met één van onze collega’s.

Aanmelden kan tot en met 13 november. Daarna maken wij een selectie. Uiterlijk 16 november hoor je of je bent uitgenodigd. 

Aanmelden

Op basis van motivatie en cv vindt een selectie plaats