Internationale projectevaluaties

Geplaatst op 3 december 2019

Onlangs zijn de IPMA Global Awards 2019 uitgereikt, tijdens het World Congress in Mérida. Collega Pau Lian Staal-Ong is coördinator van deze jaarlijkse global awards. De awards erkennen uitzonderlijke project management prestaties, zowel op project- en organisatie- als individueel niveau. Alle finalisten nemen deel aan verschillende activiteiten, waaronder een Winners Club – een workshop waarin zij de uitdagingen en resultaten in hun projecten bespreken – een Market Place waarin zij hun organisaties en projecten etaleren en natuurlijk het gala waarin de prijswinnaars worden bekendgemaakt. Pau Lian had de eer trofeeën en certificaten uit te reiken aan de winnaars in de categorie Small- en Medium-sized projects van de Project Excellence Awards.

Bijdragen van Osborne collega’s

Er zijn ook Osborners in andere rollen betrokken geweest bij de Project Excellence Awards: Jan-Pieter van Schaik heeft als jurylid van de Small-/Medium-sized projecten het project “Woolooware Shared Pathway” (gemeente Taren Point in Sydney) en bouw van de “Shepparton Law Courts” (staat Victoria, ook Australië) beoordeeld; Alex Miggelenbrink heeft als assessor in een internationaal team het management van de bouw van het megaproject “Northern System Strengthening Scheme” in India beoordeeld en Pau Lian was lid van het team dat het management van de bouw van “Theistareykir Geothermal Power Station” in IJsland beoordeelde. Alle zeer uitzonderlijke projecten. Gevraagd waarom het zinvol is een assessor rol te vervullen, zegt Alex dat het zeer leerzaam is in zo’n internationaal team mee te draaien en iedere keer inspiratie oplevert dat direct toepasbaar is in zijn eigen projecten.

De winnaars

Woolooware Bay Shared Pathway Stage 6 project

Shepparton Law Courts project

Northern system Strengthening Scheme XXIX project

Theistareykir Geothermal Power Station project
https://www.youtube.com/watch?v=EIjemJbtN6I

Je kunt meer informatie over de awards en de winnaars vinden op de website van IPMA.

Awards 2020

Enthousiast geworden? Het is vanaf nu mogelijk je project of jezelf aan te melden voor de Global Awards in 2020. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Pau Lian, Jan-Pieter of Alex.

IPMA Awards show