Jerom Marseille

Consultant
+31 (0)6 82 86 15 26 Con­nect op LinkedIn

Jerom heeft een passie voor de duurzame mobiliteit en gebiedsontwikkeling van de toekomst, waar schone vervoersmiddelen en een slimmer gebruik van de schaarse ruimte waarin we leven centraal staan. Door de brede ruimtelijke kennis die hij heeft opgedaan tijdens zijn opleiding Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke Planning denkt Jerom graag integraal na over opgaven, waardoor hij in projecten thema’s als mobiliteit, duurzaamheid en leefbaarheid met elkaar weet te verbinden. 
Zijn positieve kijk op zaken is typerend voor Jerom. Deze positieve instelling zorgt ervoor dat hij snel contact maakt, zaken niet uit de weg gaat en een groot enthousiasme laat zien. Met zijn sociale vaardigheden, scherpe blik en gevoel voor humor creëert hij een positieve sfeer in de gesprekken. Hij is laagdrempelig en prettig in de omgang waardoor er al snel een gunfactor ontstaat.
Jerom denkt veelal in kansen en oplossingen, waarbij hij goed in staat is om “out of the box” te denken. Dit leidt vaak tot nieuwe, frisse ideeën die een project verder kunnen helpen. Hij heeft een grote wil om succes te behalen en zal daarom met een gemotiveerde en proactieve houding aan de slag gaan om beoogde resultaten te behalen of zelfs te overtreffen.

Portfolio van Jerom Marseille