Mét en ván elkaar leren tijdens Lerende Leergang

Geplaatst op 11 november 2021

Afgelopen 7 oktober en 4 november kwamen ​medewerkers van de gemeenten Den Haag en Utrecht, provincie Zuid-Holland, Rijksvastgoedbedrijf en een private partij bij elkaar ​bij AT Osborne in Baarn voor twee trainingsdagen ​van de Lerende Leergang van EnergieRijk Den Haag. Allen zetten zij zich ​tijdens hun dagelijkse werkzaamheden in voor duurzame energie en een klimaatneutrale samenleving. Door deel te nemen aan de ​leergang hebben zij mét en ván elkaar geleerd.

Lerende leergang

Werken aan vaardigheden

De ​Lerende Leergang duikt niet de techniek in, maar behandelt de complexiteit van gebiedsgericht samenwerken in de energietransitie. Met interactieve oefeningen werken de deelnemers aan kennisgedreven vaardigheden zoals elkaars rol begrijpen ​en veerkracht tonen​, maar ook beweging creëren, modulair werken in een veranderende omgeving. Daarnaast bespraken zij ​de ervaringen ​van het programma EnergieRijk Den Haag. Naast het persoonlijk leren, zet de leergang in op het verbinden van mensen uit verschillende organisaties. De​ze uitwisseling van kennis zorgt er niet alleen voor dat er nieuwe inzichten ontstaan, maar biedt ook de mogelijkheid om samen de energietransitie te versnellen!

Met elkaar aan het werk

Ook meedoen?

Ben jij ook werkzaam in de energietransitie, en wil je leren met en van andere professionals? Meld je dan aan voor de volgende editie van de leergang in het voorjaar van 2022. Check https://www.energierijkdenhaag.nl/onderwerpen/kennis.