Trend Outlook Gezonde Samenleving

Geplaatst op 11 januari 2024

Met trots bieden wij u ook dit jaar weer een Trend Outlook aan. Hierin bespreken we wat we verwachten dat het nieuwe jaar ons brengt op het gebied van de gezondheidszorg.

Trend Outlook 2024

We kunnen wel stellen dat we weer kunnen terugkijken op een bewogen jaar. 2023 was een jaar met vele gezichten. Zo kregen onder andere Turkije en Marokko te kampen met zware aardbevingen en ontvlamde het conflict op de Gazastrook hevig. Koning Willem-Alexander bood excuses aan voor het slavernijverleden. De BBB werd de grootste partij in de Provinciale Statenverkiezingen en de PVV in de landelijke verkiezingen. De economie leek zich weer wat te stabiliseren en de inflatie zwakte wat af. Onveranderd is dat de zorg steeds verder onder druk kwam te staan en dat personeelstekorten blijven toenemen.

Wat staat ons te wachten voor 2024? Met deze Trend Outlook laten we een bewogen 2023 achter ons en kijken we vooruit naar de toekomst. We nemen u mee in de trends en ontwikkelingen die wij zien, die impact hebben op de gezondheidszorg.

Wij wensen u veel leesplezier en een goed 2024!

Verder lezen?

Download onze Trend Outlook in pdf: