AT Osborne benoemt 7 nieuwe leden voor haar Raden van Advies

Geplaatst op 20 januari 2022

PERSBERICHT
AT Osborne maakt met genoegen de benoeming bekend van 7 nieuwe leden voor haar Raden van Advies. Tevens is één van deze nieuwe leden toegetreden tot de Raad van Commissarissen.

Voor de Raad van Advies Duurzame Leefomgeving zijn benoemd:

  • Wim Drossaert, Algemeen directeur Dunea NV;
  • Esther van Garderen, Algemeen directeur Fietsersbond;
  • Maarten Inpijn, Directeur Dura Vermeer Infra Participaties;
  • Michiel van den Berg, CEO Eteck Energiebedrijven.

Voor de Raad van Advies Toekomstbestendige Infrastructuur zijn benoemd:

  • Roelof Kruize, Scheidend algemeen directeur Waternet Amsterdam;
  • Marcel Veenswijk, Professor in Management of Cultural Change VU Amsterdam;
  • Jorissa Neutelings, Chief Digital Officer bij ABN AMRO Bank.

Wim Drossaert is tevens toegetreden tot de Raad van Commissarissen. De overige leden van de Raad van Commissarissen zijn Alrik Boonstra en Misa Džoljic.

De leden van de Raden van Advies staan het management van AT Osborne gevraagd en ongevraagd bij met raad en daad in de ambitieuze ontwikkeling van de dienstverlening. Hun benoeming is op persoonlijke titel en de leden hebben geen persoonlijke of werkgerelateerde binding met AT Osborne. Dat stelt hen in staat om met een frisse kijk en positief kritische houding te reflecteren op ontwikkelplannen. Door de spreiding van deskundigheden en achtergrond kunnen de leden van de Raden van Advies mede vormgeven aan de doelstellingen en ambities van AT Osborne. AT Osborne is dan ook zeer verheugd met deze inspirerende boegbeelden.

Over AT Osborne
AT Osborne helpt publieke opdrachtgevers om wezenlijk bij te dragen aan een Toekomstbestendige Infrastructuur, een Gezonde Samenleving en een Duurzame Leefomgeving. Daarbij kiezen wij voor een integrale benadering: de bundeling van ambities en opgaven om ze optimaal tot stand te brengen. Zo ontstaan fysieke leefomgevingen waar mensen baat bij hebben. AT Osborne zorgt daarbij voor duurzame oplossingen. Ons motto is: ‘Urban Matters, People Matter’. Bij AT Osborne werken we aan projecten die ertoe doen in onze maatschappij. Onze ruim 150 collega’s zijn gedreven en blinken uit in hun vak. Klanten weten ons hierdoor goed te vinden en waarderen onze dienstverlening.