Home/Rutger Kriek
Rutger Kriek

Over Rutger Kriek

Rutger Kriek

Managing Consultant
+31 (0)6 506 933 03 Connect op LinkedIn
Rutger Kriek is als managing consultant Gezondheidszorg verantwoordelijk voor de advies- en marketingactiviteiten op gebied van huisvesting van ziekenhuizen. Daarnaast is hij vanuit een brede ervaring op het gebied van project- en programmamanagement werkzaam bij de ontwikkeling van complexe ver– en nieuwbouwprojecten van ziekenhuizen en zorginstellingen en strategische adviestrajecten op het gebied van huisvesting en vastgoed.
Rutger is een zelfstandig en communicatief vaardig persoon die zijn weg weet te vinden binnen de complexe organisaties van ziekenhuizen en zorginstellingen. In de adviesopdrachten, projecten en programma’s heeft hij een sturende en leidinggevende rol met oog voor de omgeving en weet hij betrokkenen in hun kracht te zetten. Met een proactieve en oplossingsgerichte aanpak adviseert en begeleidt hij raden van bestuur, directeuren en managers huisvesting in hun huisvestingvraagstukken.
Zo heeft hij de afgelopen jaren leiding gegeven aan o.a. de ontwikkeling van de bouwplannen van het Laurentius Ziekenhuis te Roermond, Martini Ziekenhuis te Groningen en het operatiecentrum en de herontwikkeling van de kliniek van het AMC te Amsterdam. Daarnaast is hij als adviseur verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse strategische vastgoedplannen, masterplannen en voert hij second opinions uit op complexe huisvestings- en vastgoedvraagstukken bij o.a. ZGT en Noordwest Ziekenhuis. Naast zijn werkzaamheden bij AT Osborne is Rutger lid van de raad van toezicht van een zorginstelling.

Huis­ves­ting- en vast­goed­ad­vies

2020-11-18T16:35:03+01:0027 mei 2000|

De veranderingen in het zorglandschap hebben ook gevolgen voor het vastgoed en de huisvesting van zorginstellingen en ziekenhuizen. Dat vraagt om het adequaat uitlijnen ...

Ga naar de bovenkant