Hylke de Visser

Consultant
+31 (0)6 123 181 18 Con­nect op LinkedIn

Hylke is werkzaam als adviseur huisvesting & vastgoed bij AT Osborne. Hij houdt zich bezig met het organiseren van projecten, het analyseren van informatie en het maken van de vertaling naar oplossingen. Binnen AT Osborne werkt Hylke aan verschillende opdrachten op het gebied van gezondheidszorg en maatschappelijk vastgoed. Het gaat onder andere om projecten op het gebied van asset management en aanbestedingen, maar hij werkt ook aan de realisatie van een operatiekamer-complex in een ziekenhuis. Binnen deze projecten vervult hij rollen op het gebied van projectmanagement en advisering.
Met zijn technische achtergrond is Hylke in staat om complexe vraagstukken op een analytische en gestructureerde manier te benaderen en om op een creatieve manier tot oplossingen te komen. Hylke is een gedreven en leergierige adviseur met een brede oriëntatie, die zich met veel energie inzet in projecten en adviesopdrachten. Hij beschikt over sterke organisatorische vaardigheden en hij is een doorzetter, waardoor hij in staat is om de doelen te behalen die hij voor ogen heeft.
In samenwerking in teamverband komt Hylke het beste tot zijn recht. Hij haalt er energie uit om in samenspraak met anderen tot de beste oplossing te komen. Daarnaast is hij sensitief, waardoor hij de belangen en de dynamiek in het team goed aanvoelt en hiernaar handelt.